REMA 1000 inviterer til stor konkurranse: Nå kan du være med til å forme det nye

26/01/2024 11:07

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Nå har Rema 1000 bruk for din hjelp.

Plastposesalget har gått ned de siste månedene. Nå vil REMA 1000 inspirere enda flere til å takke nei til plastposen – og heller ta i bruk handlenett.

Nå inviterer dagligvareaktøren derfor kreative sjeler over hele Norge til å være med å designe REMA 1000 sitt fremtidige handlenett. Sammen med en stjernespekket jury skal det norske folk kåre vinnerdesignet.

Det skriver Rema 1000 i en pressemelding.

– Mange av våre kunder er godt i gang med å bytte ut plastposen med gjenbrukbare handlenett. Med vår landsdekkende designkonkurranse vil vi inspirere enda flere til å gjøre nettopp dette, som er bedre både for miljøet og lommeboka, sier Emile Våge, leder for samfunnsansvar og bærekraft i REMA 1000. 

Nytt design 

Dagligvareaktøren oppfordrer alle kreative sjeler over det ganske land til å være med i utformingen av REMA 1000s nye handlenett. Målet er klart og tydelig: Å skape et handlenett med nytt og unikt design, som folk ønsker å bruke.  
 
– Vi håper og tror at dette vil skape et positivt engasjement rundt overgangen fra plastposer til gjenbrukbare handlenett. Sammen med våre kunder skal vi sikre at plastposebruken fortsetter å falle utover i 2024, sier Våge i REMA 1000.  

Folket kårer vinneren 

Designkonkurransen sparkes i gang nå, og alle kreative sjeler inviteres til å sende inn sitt designbidrag. Fristen for innsendelse er 12. februar.  

Juryen vil plukke ut topp tre finalister.  Juryen består av Cecilie Lind (Handelens Miljøfond), Bent Stiansen (kokk og matentusiast), Emilie Våge (leder for samfunnsansvar og bærekraft i REMA 1000), Sander Sagosen (håndballproff) og Bendik Høibraaten (TRY Design). 

 – Til slutt, blir det opp til det norske folk å stemme frem vinnerdesignet. Vinneren premieres, og vil se igjen sitt design i REMA 1000s butikker over hele Norge, avslutter Våge.

Du kan melde deg på konkurransen her.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.