SAS-ansatt pågrepet i Norge: – Vi ser svært alvorlig på saken

14/09/2023 07:06

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dette er en kabinansatt som nå er pågrepet, mistenkt for å være påvirket av alkohol.

Politiet har pågrepet en britisk kabinansatt ved Oslo Lufthavn - mistenkt for å være påvirket av alkohol. Det skriver TV 2, som viser til politidistriktet Politiet i Øst.

SAS bekrefter overfor TV 2 at den ansatte er en av flyselskapets ansatte.

- Vi ser svært alvorlig på saken og har systemer på plass for å kunne håndtere dette. Utover det har vi ingen kommentar, da dette er en personalsak og vil bli håndtert som det, sier pressesjef i SAS Norge, Tonje Sund, til TV 2.

Operasjonsleder ved Politiet i Øst Atle Vesttorp sier til Dagbladet at politiet mottok meldingen klokken 12.25 onsdag ettermiddag.

- Vi fikk melding om en mann som muligens var beruset og iført uniform. Vi sendte bort patrulje, fant mannen, og han blåste til over tillatt, sier han til media.

Operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt sier til Romerikes Blad at promilleprøven skjedde på bakgrunn av at det luktet alkohol av vedkommende.

Vedkommende må ta en utåndingsprøve i arresten.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.