Sjokkmelding på direkten: Forlater «P3morgen»

24/05/2024 09:16

Sofie

Nyheter
Foto:  Jonathan C. Vivaas Kise/NTB
Foto: Jonathan C. Vivaas Kise/NTB
Overraskende avskjed.

Fredag morgen ble det offentliggjort på direkten at Tete Lidbom (38) og Adelina Ibishi (32) avslutter sine roller i "P3morgen".

Adelina Ibishi har vært en del av morgenprogrammet på NRK P3 i nesten fem år og uttrykker stor takknemlighet for tiden hun har hatt i jobben.

Tete Lidbom, sammen med Karsten Blomvik (30), tok over programmet etter Martin Lepperød (31) sluttet høsten 2022. Det skriver Se og Hør.

- Det er bedre å gi seg på topp enn å gi opp, så jeg takker for meg mens jeg fremdeles har det dritgøy. Fremover blir det mer søvn, senere kvelder og nye eventyr, sier Lidbom til NRK P3.

Både Lidbom og Ibishi har verdsatt sine perioder i "P3morgen", og deres avgang markerer slutten på en æra for programmet.

- Det har vært en glede og et privilegium å få lov til å vekke folk i nesten fem år i «P3morgen». Jeg føler meg heldig som har hatt Norges beste radiojobb så lenge som jeg har. Det har vært så gøy å starte dagen sammen med lytterne, sier Ibishi.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.