«Skal Vi Danse»-ikon i sjokk: Mamma kjørt ned av lastebil

16/06/2024 11:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Heldigvis har moren til den mangeårige «Skal vi danse»-danseren det bra under omstendighetene.

Mandag gikk ikke som forventet for den danske «Vild med dans» (den danske versjonen av «Skal Vi Danse»-ikonet Thomas Evers Poulsen.

For mens han nøt solstrålene som gikk ned over Lanzarote, fikk han dessverre en overraskelse som skulle ryste idyllen.

Det var nyheten om at moren hans hadde blitt kjørt ned av en lastebil.

– Denne gangen var nyheten om en høyresvingulykke ikke bare en artikkel, men en realitet for oss. Mandag ettermiddag ble moren min kjørt ned av en lastebil som absolutt ville svinge til høyre, selv om snufeltet var sperret og lastebiler ikke fikk kjøre der i det hele tatt», skriver han i et innlegg på Instagram.

Heldigvis har moren til den mangeårige «Skal Vi Danse»-danseren det bra under omstendighetene, men det var ikke langt fra å gå mye verre.

– De sier at tid gjør en forskjell, men her var det meterne som gjorde det. Vitner sier at dersom lastebilen hadde kjørt noen meter lenger, ville virkeligheten vært en helt annen i dag, skriver han.

Thomas Ever Poulsen og hans mann tok ved ulykken det første fly hjem fra ferien og hastet til Rigshospitalet, hvor hans søster allerede var ved morens side.

Han forteller at moren er blitt operert og at hun nå er på rehabilitering.

Beskjeden fra legene er at det kan ta et helt år før hun er fullt levedyktig, men Thomas Evers Poulsen er sikker på at hun vil bevise at de tar feil.

Samtidig sender han også en stor takk til de ansatte på Rigshospitalet.