Slåsskamp på Gardermoen-buss: Flere skadet

30/08/2024 09:58

Yvonne

Nyheter
Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Torsdag ettermiddag oppstod det slåsskamp i en av shuttlebussene på Oslo Lufthavn Gardermoen, og flere ble skadet i tumultene.

En litt for trang buss, folk som skubber og trette reisende som bare vil hjem etter en lang reise. Mange har nok merket på irritasjonen når en ekstra passasjer vil klemme seg inn i en allerede full buss.

De færreste vil dog la irritasjonen gå ut over sine medpassasjerer, men det var det som skjedde da det brøt ut slåsskamp i en stappfull shuttlebuss på Oslo Lufthavn Gardermoen denne uka.

Hendelsen skjedd torsdag ettermiddag, og flere passasjerer var involvert.

Flyet kom fra Tyrkia
Flyet de hadde reist med kom fra Tyrkia, og bråket oppsto da passasjerene skulle kjøres på bussen til ankomst, bekrefter Helene W. Jensen, pressevakt i Avinor.

"Vi fikk melding om hendelsen og tilkalte politiet, brann og redning", sier hun til NRK.

Eksakt hva som utløste krangelen er ikke bekreftet, men det er på det rene at bussen var full og uenighetene oppstod blant passasjerene som stod veldig trangt presset sammen.

To skadet
Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Kjetil Ringseth, sier til NRK at en mann og en kvinne ble skadet i slåsskampen som flere personer skal ha vært involvert i.

Slåsskampen skal ha startet som følge av at det oppsto uenighet etter at shuttlebussen var full.

"En mann ble slått i ansiktet og en kvinne ble kloret og fikk revet opp kjolen sin", sier han til NRK.

Opplevelsen var voldsom for mange av passasjerene, og flere barn ble vitne til det som skjedde.

Politiet sier at de raskt fikk kontroll på gjerningspersonene, og at de har innhentet videoovervåkingsbilder som viser slåsskampen.