Svenske leger krever vaksinestopp etter påvisning av forskningsfusk

08/11/2021 09:53

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Forskningssvindelen har ført til at 16 leger og forskere etterlyser at vaksineutrullingen i Sverige blir suspendert.

British Medical Journal har avslørt at en underleverandør for Pfizer sannsynligvis ville utføre svindel før rettssaken under fase III i høsten i fjor.

Avsløringen, som selvfølgelig har fått mye medieoppmerksomhet, kommer fra whistleblower Brook Jackson, som i fjor fungerte som regional direktør i Texas ved forskningsorganisasjonen Ventavia Research Group og jobbet med studier av Pfizers vaksine.

Det skriver Free Times.

Jacksons vitnesbyrd viser at selskapet angivelig skal ha forfalsket data og ansatt ufaglærte vaksiner, mens de også var for trege til å følge opp vaksinens bivirkninger.

De som hadde ansvaret for å gjennomføre en kvalitetssjekk ble sjokkert over de mange problemene de noterte seg etter etterforskningen.

Brook Jackson ble informert om feilene, og ba ham sende en klage til US Food and Drug Administration, noe som resulterte i at hun umiddelbart ble sparket, selv om hun ga dem mange interne selskapsdokumenter, fotografier og lydopptak.

De har til og med bekreftet sitt vitnesbyrd med uttalelsene til mange tidligere Ventavia-ansatte.

Artikkelen, som har blitt publisert i British Medical Journal, fant at US Food and Drug Administration aldri utførte noen etterforskning, da de angivelig ikke hadde nok ressurser til å gjøre det.

I august i fjor publiserte US Food and Drug Administration offentlig en oversikt over antall Pfizers koronavaksiner som var studert, og konkluderte med at de bare hadde undersøkt 9 av 153 forskningssentre, noe som tilsvarer ca seks prosent.

 

 

 

 

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.