"The Office"-stjerne er død

27/02/2024 05:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den engelske skuespilleren og komikeren har gått bort. Han ble bare 50 år gammel.

Det er en sørgedag for fans av den populære TV-serien "The Office" over hele verden.

Den engelske skuespilleren Ewen MacIntosh, kjent for sin rolle som Keith Bishop i den britiske versjonen av den ikoniske serien, har gått bort i en alder av bare 50 år.

"The Office" -stjernens managent, JustRight, kunngjør dette i en offisiell kunngjøring.

«Med stor sorg kunngjør vi den fredelige bortgangen til vårt elskede komediegeni, Ewen MacIntosh. Familien takker alle som har støttet ham, spesielt Willow Green Care Home. Det blir snart en privat kremasjon for familie og nære venner, samt en festlig minnestund senere i år.

Etter den triste nyheten om MacIntosh' bortgang har flere av hans tidligere kolleger og venner hyllet ham på sosiale medier.

– Jeg er helt knust over tapet av min veldig gode venn Ewen MacIntosh, skriver vennen Ed Scott.

– Han hadde kanskje et kjent ansikt, kjent for millioner som Keith fra The Office, men det er den personen på innsiden jeg kommer til å huske best.

MacIntosh' tidligere sjef, komikerstjernen Ricky Gervais, hyllet ham også på det sosiale mediet X.

– Veldig triste nyheter. Den veldig morsomme og veldig nydelige Ewen Macintosh, kjent for mange som 'Big Keith' fra The Office, har gått bort. En absolutt original. Hvil i fred, skriver Gervais.

I tillegg til "The Office" har MacIntosh også spilt i forskjellige andre TV-programmer og filmer, inkludert "Little Britain", "Miranda", "EastEnders" og "The Lobster."

Det er uklart hva den spesifikke dødsårsaken er.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.