Tidligere 'Top Gear'-vert med triste nyheter: Har fått kreft

22/08/2023 14:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den populære radioverten fortalte direkte på radioen at han har kreft.

Den kjente radioverten Chris Evans har annonsert at han har fått diagnosen kreft.

Under sitt radioprogram på Virgin Radio mandag morgen bekreftet han at sykdommen ble oppdaget i tidlige stadier og at han har fått beskjed om at den kan behandles. Dette skriver mediet The Guardian.

"Vi må diskutere hva som skjer med dette. Det er et melanom. Det er denne setningen som kalles et malignt melanom - du vet, når du får noe og du finner ut alt om det - er det en overflødig setning, for hvis det er et melanom, er det ondartet. Men det har blitt oppdaget så tidlig, bare så du vet at det burde være fullstendig behandlingsbart." sier radioverten, som har hudkreft.

Han la til at behandlingen hans starter 14. september. Chris Evans, som løper nesten hver dag, har fått beskjed om at han ikke vil kunne trene på en måned etter behandlingen.

Den ivrige løperen sa at han ble fortalt at han ikke vil være i stand til å trene i måneden etter behandlingen. Dette kommer fire år etter at han avslørte at han var bekymret for hudkreft etter å ha oppdaget uvanlige merker på kroppen.

Etter den varme britiske sommeren 2019 ble det reist bekymring for høye nivåer av UV.

På den tiden sa han: "Jeg gikk og fikk undersøkt noen merker på kroppen av en hudspesialist før jul," Evans flyttet til Virgin Radio i 2018, etter å ha vært en del av BBC Radio 2s morgenprogram.

Dette endte en lang periode hos BBC hvor han hadde vært vertskap for The One Show og det enormt populære TV-programmet Top Gear.

Han ble først kjent på Channel 4, hvor han presenterte TFI Friday og The Big Breakfast.