Tiger Woods blir saksøkt av ekskjæresten

09/03/2023 13:03

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Golflegenden Tiger Woods står overfor et søksmål fra sin ekskjæreste på grunn av påstander om at han «tvang» henne til å signere en NDA.

Erica Herman, som var i et forhold med Woods i nesten seks år, er klar til å ta ham for retten på grunn av den påståtte NDA (konfidensialitetsavtale).

Det er faktisk ingen offisiell kunngjøring om at paret går fra hverandre, men nylige rapporter har antydet at paret har gått hver til sitt.

Og det faktum at paret nå ser ut til å gå rettens vei mot hverandre, fortsatt å være sammen virker som et usannsynlig alternativ.

I rettsdokumenter innhentet av TMZ, hevder Herman at Woods fikk henne til å signere en NDA i starten av forholdet deres i 2017, som hun sier nå blir urettmessig håndhevet på henne.

Hun siterer Speak Out Act, som sier at "NDA ikke kan håndheves hvis det blir avtalt før en tvist som involverer seksuelle overgrep eller seksuell trakassering."

Herman hevder også at en privat trust av Woods presser henne til å holde seg til NDA og tie om det. Men hun har tilsynelatende ingenting av det, og søksmålet indikerer at hun slår tilbake. I følge ESPN lyder Hermans klage:

"Denne usikkerheten er akutt og viktig. På grunn av den aggressive bruken av Woods NDA mot henne av saksøkte og tilliten under hans kontroll, er saksøker usikker på om hun kan avsløre bl.a. fakta som gir opphav til ulike rettskrav hun mener hun har.

«Hun er også foreløpig usikker på hvilken annen informasjon om sitt eget liv hun kan diskutere eller med hvem.

"Det er derfor en aktiv tvist mellom saksøker og saksøkte som saksøker trenger en avklarende erklæring fra domstolen for."

Hvis en dommer bestemmer seg for å opprettholde NDA, har Hermans advokat bedt dommeren om å gjøre det klart hvordan det begrenser hennes evne til å avsløre ting som "hennes egne erfaringer".

Klarhet ble spurt om "erfaringer av hennes familiemedlemmer", "fotografier og opptak av henne selv og hennes familiemedlemmer", "informasjon fra andre kilder enn tiltalte", samt "opplysninger som svarer på uttalelser som tiltalte har avgitt eller offentliggjort om henne eller andre for å bevise at disse utsagnene er falske eller villedende».

Det har blitt rapportert at Herman ønsker å dele sine opplevelser hun hadde med Woods, selv om det er uklart om hun planlegger å komme med spesifikke anklager om golflegenden.

Men i et annet søksmål argumenterer Herman for at hun skylder rundt 30 millioner dollar (319 248 900,00 norske kroner) og ble utestengt fra et hjem hun delte med Woods.