Tinder lanserer nytt abonnement: Koster «bare» 3.500 kroner per måned

04/11/2023 20:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Når Amor ikke vil hjelpe, må bankkontoen ta over.

De sier at kjærlighet ikke har noen pris - men det må sies å være testet i dating markedet nå.

Datingappen Tinder har alltid holdt oss på tå hev med en konstant strøm av nye funksjoner og oppdateringer, og nå lager de bølger i dating verdenen igjen med sin siste lansering: "Tinder Select.".

Tinder publiserer dette på sine nettsider.

Dette nye eksklusive abonnementet som lover å levere et bredt spekter av tilleggsfordeler skiller seg imidlertid betydelig fra det vi kjenner fra Tinder i dag, både når det gjelder funksjoner og pris.

For å bli med i den kjære Tinder Select-klubben, må du grave dypt i lommen med en månedlig abonnementsavgift på $ 500 (omtrent 5.383 norske kroner), noe som gir oss en grunn til å spørre om kjærlighet virkelig er uvurderlig.

Men før du får panikk og lurer på om lommeboken din kan bære den, bør du vite at dette luksuriøse Tinder-tilbudet bare er tilgjengelig for en ekstremt begrenset mengde ekstremt aktive brukere; mindre enn én prosent av det totale brukervolumet, ifølge Bloomberg.

Det er imidlertid et lite håp for oss vanlige dødelige, ettersom Tinder lover å rulle ut abonnementet til flere i fremtiden.

Før du kan bli med i denne eksklusive klubben, må profilen din passere nåløyet med fem obligatoriske krav:

  1. Har fem interesser

  2. Vise fire bilder

  3. Skriv en biografi på minst 15 tegn

  4. Angi hva du leter etter

  5. Gå gjennom en bildebekreftelsesprosess

Hvis profilen din ikke oppfyller disse kravene, oppfordres du til å oppgradere den. Da vet du hva du har å se frem til - en nesten-elitestatus!

Men hva får du egentlig for disse månedlige 5.383 kronene? I tillegg til muligheten til å kontakte noen opptil to ganger i uken uten å måtte få en kamp først, kan du også hoppe over køen og bli det første profilbildet i personen du liker "Liker deg" -nettverket ditt. Dette er som å hoppe foran i køen i en Tiner temapark.

Tinder Select-abonnenter blir også tildelt et eget Select-merke som bekrefter medlemskapet deres i denne eksklusive klubben, noe som gir brukerne en følelse av å tilhøre den kjærlighetseliten.

Mens Tinder Select kan sette en standard for luksusdating i dating verdenen, er det fortsatt uklart om denne eksklusive tjenesten vil finne veien til Storbritannia. Tinder i Norge har foreløpig ikke delt informasjon om lanseringen av Select, men håpet om å bli en del av denne eksklusive klubben er fortsatt intakt.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.