To unge kvinner ble dyttet ned en 50 meter dyp kløft ved tysk turistmål

18/06/2023 10:30

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 21 år gammel kvinne døde natt til torsdag av skadene. En annen kvinne er fortsatt innlagt på sykehus med alvorlige skader.

En amerikansk turist er mistenkt for å ha overfalt og dyttet to unge kvinner inn i en 50 meter dyp kløft ved et av Tysklands mest populære turistmål.

Politiet i delstaten Bayern opplyste torsdag at en av de to kvinnene var død.

Det skriver mediekanalen Deutsche Welle.

Angrepet fant sted onsdag nær den historiske Marienbrücke-broen, kjent for sin vakre utsikt over slottet Neuschwanstein.

De to kvinnene, som er henholdsvis 21 og 22 år gamle, var begge turister i Sør-Tyskland, men myndighetene har ennå ikke offentliggjort nasjonaliteten.

I politiets varetekt

Ifølge politiet er den antatte gjerningsmannen en 30 år gammel amerikansk statsborger som flyktet fra stedet. Han ble pågrepet kort tid etterpå og sitter i politiets varetekt.

Ifølge Deutsche Welle viser video på sosiale medier at den antatte gjerningsmannen blir ført bort fra området iført håndjern.

I en uttalelse fra bayersk politi heter det at de to kvinnene trolig møtte den amerikanske turisten på turen til Marienbrücke.

De tre forlot gruppen av turister for å komme opp til en plattform med utsikt over området.

Presset ned i 50 meter dyp kløft

Her gikk den 30 år gamle amerikaneren ifølge politiet til angrep på den yngste av de to kvinnene. Den 22 år gamle kvinnen forsøkte å legge seg ned mellom med det resultat at mannen tok kvelertak på den 22 år gamle kvinnen og dyttet henne ned i den 50 meter dype kløften.

Ifølge politiet skal mannen deretter ha forgrepet seg seksuelt på den 21 år gamle kvinnen, før også hun ble dyttet ned i juvet.

De to kvinnene ble senere reddet ut av juvet av et redningshelikopter og fraktet til et sykehus i nærheten. Den 21 år gamle kvinnen døde natt til torsdag, mens den 22 år gamle kvinnen fortsatt er innlagt på sykehus med alvorlige skader.

Politiet opplyser at den 30 år gamle amerikaneren ble pågrepet ikke langt fra åstedet.

Påtalemyndigheten i Bayern jobber nå med å tiltale mannen for drap, drapsforsøk og seksuelle overgrep.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.