To voksne og to barn funnet døde: Nå frigir politiet navnene deres

19/06/2023 12:30

Emma

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Fredag ettermiddag ble to voksne og to barn funnet døde i en leilighet.

Nå har politiet klart å identifisere de fire personene, skriver Sky News.

De to voksne er identifisert som 39 år gamle Michal Wlodarczyk og 35 år gamle Monika Wlodarczyk.

Ifølge politiet antas paret å være foreldre til de to barna, som er identifisert som 11 år gamle Maja Wlodarczyk og 3 år gamle Dawid Wlodarczyk.

Familien ble funnet av politiet på en eiendom i byen Hounslow etter at de ble ransaket.

Politiet sier de fortsatt jobber med å fastslå omstendighetene rundt dødsfallene, men de leter foreløpig ikke etter andre gjerningspersoner.

– Jeg vil forsikre samfunnet om at spesialiserte etterforskere jobber med å fastslå omstendighetene som førte til denne tragiske hendelsen, sier politiinspektør Linda Bradley.

I nær fremtid vil myndighetene gjennomføre obduksjonsundersøkelser av familien, opplyser politiet.

For lokalsamfunnet kommer nyheten om familiens død som et stort sjokk. Flere personer har møtt opp i familiens leilighet for å legge ned blomster.

Flere personer Sky News har snakket med, beskriver hvordan familien kom fra Øst-Europa og var «søte, normale og hardtarbeidende».

De pårørende til familien er varslet om funnene og får støtte fra myndighetene.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.