Tragedie i Bergen: Kvinne i 20-årene drept

05/02/2024 16:00

Sofie

Nyheter
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Nå er ektemannen siktet.

Søndag kveld i Rådalen, sør i Bergen, oppdaget politiet en grusom scene: to alvorlig skadde individer.

Blant dem var en ung kvinne i 20-årene, som tragisk nok mistet livet under transport til Haukeland sykehus. Hennes ektemann, en mann i 30-årene, er nå mistenkt for drapet, angivelig utført med kniv.

Dette sjokkerende funnet ble offentliggjort under en pressekonferanse arrangert av Bergen-politiet mandag klokken 12. Advokat Jørgen Riple er utnevnt som forsvarer for den anklagede. Det skriver Dagbladet.

Til nå har han ikke hatt muligheten til å diskutere saken med sin klient, og det er derfor usikkert hvordan den siktede stiller seg til anklagene om drap.

- Det dreier seg sannsynligvis om stikkskader. Det er tatt beslag i flere kniver, sier påtaleansvarlig Sven Arne Dahl-Michaelsen på pressekonferansen.

Han opplyser også at den avdøde og siktede var gift.

Helsen til den anklagede har dessuten forhindret politiets mulighet til å avhøre ham. På åstedet befant det seg også tre barn, alle i barnehagealder, heldigvis uskadd. Det var et av disse barna som meldte om hendelsen, ifølge Dahl-Michaelsen.

De voksne i husstanden, samt et av barna, ankom Norge i 2019 som overføringsflyktninger fra Uganda. Det er ennå uvisst om barna var vitner til hendelsen, men politiadvokaten bekreftet at barna skal gjennomgå spesialtilpassede avhør.

Tidligere har det ikke vært rapportert om konflikter eller problemer i familien til politiet, som gjør denne hendelsen enda mer foruroligende.

Detaljer rundt tragedien og de påfølgende etterforskningsprosessene vil fortsette å utvikle seg i tiden som kommer.