Triste nyheter: Prinsesse innlagt på sykehus

20/01/2024 21:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En trist melding fra kongehuset sier at prinsessen er innlagt på sykehus med mageoperasjon.

Kensington Palace har annonsert at prinsesse Kate av Wales har blitt innlagt på sykehus etter planlagt mageoperasjon.

Ifølge pressemeldingen forventes prinsessen å være innlagt på sykehus i to uker etter den vellykkede operasjonen som fant sted ved London Clinic. Det skriver B.T.

"Operasjonen var vellykket, og hun forventes å forbli på sykehuset i ti til fjorten dager før hun reiser hjem for å fortsette utvinningen," kunngjorde Kensington Palace.

Selv om operasjonen har vært vellykket, vil prinsessen trenge en rekonvalesensperiode før hun kan vende tilbake til sine kongelige plikter.

Ifølge legenes råd er det ventet at prinsessen ikke vil gå tilbake til sine offentlige oppgaver før påske. Pressemeldingen inneholdt ikke konkret informasjon om hvilken del av prinsessens mage som ble operert.

Man kan imidlertid spekulere i at operasjonen kan ha involvert mage, små organer, milt, blindtarm eller tykktarm.

Prinsesse Kate av Wales, kjent for sitt engasjement for veldedighetsarbeid og kongelige plikter, vil nå fokusere på bedring i ukene som kommer.

Kensington Palace har bedt om privatliv for prinsessen og hennes familie i denne perioden med bedring og ber om forståelse for at ytterligere detaljer om operasjonen ikke vil bli frigitt for å respektere hennes privatliv.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.