Trump frister skjebnen og reiser tilbake til attentatbyen

26/07/2024 23:00

Christina Amundsen

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Donald Trump velger å reise tilbake til attentatbyen Butler, Pennsylvania, der han ble skutt på under et valgkampanjearrangement 13. juli. Det skriver Reuters.

– Det vil bli et stort og nydelig arrangement, sier den tidligere presidenten.

Dato for et nytt arrangement er så langt ikke blitt fastslått.

– «Stay tuned», skriver Trump på sine sosiale medier.

Fredag møtte Trump den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu i Trumps luksuseiendom Mar-a-Lago i West Palm Beach i Florida. Møtet har blitt sterkt kritisert da Netanyahu fortsatt ikke har inngått noen våpenhvile med Hamas. Så langt har over 180,000 Palestinere blitt drept på Gazastripen, skriver den arabiske nyhetskanalen Al Jazeera.

Én tilskuer ble drept og to alvorlig skadet under skytingen på valgkampanjearrangementet 13.juli. Gjerningsmannen ble også skutt og drept sekunder etter at han skjøt mot Trump. Under møtet med Netanyahu møtte Trump opp uten bandasje.

Trump ble skutt i høyre øre under valgkampanjearrangementet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.