Trump raser: Vil kaste disse menneskene ut av landet

02/06/2024 21:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Trump setter nå ord på hva han vil gjøre først hvis han gjenvinner presidentskapet.

USAs tidligere president Donald Trump har fått nok.

Derfor gir han nå et løfte til noen av sine rikeste givere om hva han vil gjøre som en av de første tingene hvis de hjelper ham med å bli USAs neste president.

Det skriver The Washington Post og The Guardian.

Vil kaste ut elever

Donald Trump har uttalt at hvis han blir valgt som USAs neste president, vil han iverksette strenge tiltak mot studenter som deltar i pro-palestinske demonstrasjoner ved amerikanske universiteter.

Han vil kaste dem ut av landet.

– En ting jeg vil gjøre er å utvise studenter som protesterer fra landet. Du vet, det er mange utenlandske studenter. Så snart de hører dette, vil de begynne å oppføre seg ordentlig, sa Trump til sine givere, ifølge The Washington Post.

Ifølge Trump er disse demonstrantene en del av en radikal revolusjon som han ønsker å bekjempe.

Dette kom også til uttrykk etter en demonstrasjon ved Columbia University, der han roste politiet i New York for å ha arrestert flere hundre demonstranter og dermed spredt demonstrasjonen.

En del av valgkampen

Republikanerne forsøker å gjøre universitetsprotestene til et sentralt tema i valgkampen, og fremstiller det som kaos under Joe Bidens presidentperiode.

Det er imidlertid ikke lett å holde oversikt over Trumps posisjoner når det gjelder den israelsk-palestinske konflikten.

Til tross for at han ønsker å nedkjempe demonstrasjoner for Palestina, har Trump tidligere uttalt at Israel taper PR-krigen i Gaza. Det gjorde han til tross for et ellers godt forhold til Israels statsminister Benjamin Netanyahu.

Ryktene sier imidlertid at forholdet deres fikk et slag i 2020, og at de to ikke har snakket siden.

Trump skal også ha sagt, i forbindelse med krigen i Israel og Palestina: «Få det overstått, og la oss komme tilbake til fred og slutte å drepe folk».

Læs også:

Forlot REMA 1000 med full handlekurv uten å betale: Så skjedde det utenkelige Hendelsen har nå fått mye oppmerksomhet på Facebook.
Fem mobiltelefoner som er verdt en formue Har du fortsatt gamle mobiltelefoner liggende hjemme? Blant dem kan det være et ekte samleobjekt, som er verdt mye penger.