TV2 profil slutter: Etter 25 år

08/12/2023 20:00

Emma

Nyheter
Foto: TV2
Foto: TV2
TV2-profilen stopper nå hos TV2 etter 25 år.

Nyhetsanker Elin Ludvigsen slutter i TV 2 etter 25 år.

Det skriver TV 2.

- Som journalist og programleder i TV 2 har jeg hatt verdens beste jobb. Jeg har så mange minner, opplevelser og gode kollegaer. Det blir vemodig å gå ut døra, sier hun til nettstedet.

Tidligere i år ble det kjent at TV 2 må kutte 400 millioner, og i november kom det frem at bedriften må kutte 45 til 50 årsverk.

- Det har vært noen krevende uker med mye grubling og mange tanker. Det å bestemme seg for å forlate studio, og TV 2 som arbeidsplass, har ikke vært lett. Nesten som en slags sorgprosess. Men når avgjørelsen ble tatt, så kjenner jeg på en nysgjerrighet og på mulighetene i arbeidslivet utenfor TV 2s dører.

Nyhetsankeren forteller at endringene i TV 2 er blant grunnen for at hun nå slutter.

Ludvigsen blir i TV 2 ut februar 2024, og forteller at hun foreløpig ikke har ny jobb.

Foto: TV2

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.