Varsel: Tilbakekalling av iPhone-lader

29/04/2024 15:01

Sofie

Nyheter
Sjangerfoto: Shutterstock / (Dette er ikke den aktuelle laderen)
Sjangerfoto: Shutterstock / (Dette er ikke den aktuelle laderen)
Sjekk din iPhone-lader nå!

Farligeprodukter.no har utstedt en tilbakekalling for Apples gamle 5-watts-lader til iPhone, merket som "Model A1300".

Denne tilbakekallingen ble først annonsert i 2014. Hvis du eier denne laderen, anbefales det at du slutter å bruke den umiddelbart. Det er viktig å sjekke etiketten mellom utstikkerne på laderen for å identifisere om din enhet er berørt.

- USB-laderen kan bli overopphetet og utgjøre en sikkerhetsrisiko, står det i tilbakekallingen.

For de som søker etter en erstatning, er den nyere modellen, "A1400", ikke berørt av tilbakekallingen og kan brukes trygt. Det skriver DinSide.

På tross av at tilbakekallingen startet for flere år siden, er det fortsatt mange som potensielt bruker den gamle modellen.

- Vi oppfordrer kundene våre til å bytte ut den gamle enheten med en ny enhet så fort som mulig ved å følge utvekslingsprosessen nedenfor, skriver Apple på på sine nettsider.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.