Verdens første flygende hotell som 'aldri lander': Ta en titt på innsiden

30/04/2024 17:24

Sofie

Nyheter
Foto: Screenshot/Hashem Al-Ghaili/ Youtube
I fremtiden kan du kanskje bestille et hotell i himmelen.

Jemenittisk videoprodusent og vitenskapsformidler Hashem Al-Ghaili har avduket det første flygende hotellet 'the AI-piloted Sky Cruise'.

Sky Cruise har 20 motorer drevet av kjernefysisk fusjon og er designet for å "aldri lande", og plass til 5000 passasjerer om bord.

Det er det LADbible skriver.

Foto: Skjermbilde

Ifølge Hashem Al-Ghaili er flyet «transportens fremtid». Her kan konvensjonelle flyselskaper 'bære' passasjerer til og fra Sky Cruise – og de trenger aldri å sette foten på bakken igjen.

Alle reparasjoner vil til og med bli utført under flyet. Han ble spurt om hvor mange piloter det ville ta for å fly Sky Cruise.

Til dette svarte han:

"All den teknologien og du vil fortsatt ha piloter? Jeg tror det vil være helt selvstendig."

Selv om det vil «være helt autonomt», vil det kreve et stort antall ansatte om bord.

Det er fordi det blir et enormt kjøpesenter om bord, for ikke å snakke om bassenger, treningssentre og kinoer.

I YouTube-videoen Nuclear-Powered Sky Hotel kan alle fasilitetene sees - og det beskrives som "det perfekte bryllupsstedet".

Mens en lanseringsdato for det flygende hotellet ennå ikke er kunngjort, er det ikke alle som er opptatt av ideen.

Noen er skeptiske av sikkerhetsmessige årsaker, mens andre frykter prisen.

Ta en titt her:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.