Victor Dyreng død: «Jeg er ubeskrivelig stolt og like mye knust – helt samtidig»

09/02/2023 08:11

Emma

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Victor Dyreng har gått bort.

I desember postet den tidligere «Paradise Hotel»-profilen Ludvig Dyreng (24) et fortvilet innlegg på Instagram.

I innlegget fortalte han om at lillebroren, Victor, i de det siste halvannet året hadde kjempet hardt for å overleve en aggressiv form for leukemi, altså blodkreft.

Etter flere tilbakefall begynte familien å se etter alternative behandlingsformer både i Norge og i utlandet, og Ludvig opprettet derfor en Spleis for å samle inn penger til den svindyre behandlingen.

Innlegget ble delt av flere av Norges mest kjente kjendiser og influensere og det ble samlet inn godt over én million norske kroner for at broren skulle få den hjælpen han trengte.

Spleisen endte på 1 378 572 kroner.

Og i desember fortalte Ludvig Dyreng til God kveld Norge at familien håpet på et mirakel.

– Vi prøver å gjøre hver dag så bra som mulig, da vi ikke vet hvor lang tid han har igjen, selv om det er utrolig vanskelig med tanke på hvor nedslående disse nyhetene er.

Og onsdag i denne uken kom den triste beskjeden om at Victor hadde gått bort, bare en knapp måned etter å ha fylt 20 år.

Det skriver Ludvig på hans instagram profil.

Ludvig berømmet broren for sitt pågangsmot og fortalte at til tross for hvor mye juling han fikk, så reiste han seg opp hver gang. 

Til slutt sa det likevel stopp.

"I dag måtte kroppen din til slutt gi slipp, enda du til og med da nektet å gi deg. Dette skulle faen ikke skje, men det skjedde. Uansett hvor du befinner deg nå, så skal du vite at jeg alltid kommer til å leve livet mitt like mye for deg, som for meg selv. Du blir aldri glemt," var blant noe av det Ludvig skrev i det hjerteskjærende innlegget.