Video viser en 6-åring som faller ned under zip-line ulykke

22/07/2023 16:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et 6 år gammelt barn har overlevd etter å ha falt 40 fot fra en zip-line i en ulykke som ble fanget på kamera.

Gutten hadde tilbrakt ettermiddagen med zip-lining med familien sin i en fornøyelsespark i Mexico.

Men barnets sele sviktet og gutten ble sendt stupende rett ned i et kunstig basseng under ham.

En turist skal ha reddet gutten og guttens familie sa at de planlegger å saksøke operatøren for det de sier var dårlig trening. Denne hendelsen er den siste i en rekke skader fra zip-lining.

En annen 6-åring ble skadet i Georgia forrige uke mens hun har zip-lining, og faren planlegger et søksmål mot eventyrparken etter at han sa at han ble tvunget til å redde datteren sin da zip-line-tauet ble viklet rundt halsen hennes og holdt på å kvele henne.

Ian Adamson, en eventyr- og hindersportekspert, fortalte "GMA" at zip-lining kan være farlig. "Noen av de verste skadene, de kan skje i fart," sa Adamson.

"Se etter om, før du går ned en zip-line, se om det er noen på den. Noen ganger er guidene ikke helt klar over. Så tilbakefallet er deg selv."

Eksperter anbefaler også å unngå alt utstyr som er slitt ned, samt å sjekke anmeldelser av zip line-selskaper før et eventyr.

"Disse er ikke regulert," sa Adamson. "Det er standarder og standardene er ganske gode. Men ikke alle overholder og de er ikke obligatoriske. Så bare vær oppmerksom."

Videoen kan du se her. (Advarer om sterke inntrykk!)

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.