Amalie Iuel deler ærlig om tilværelsen etter å ha blitt mamma: "Får ikke lov"

02/10/2023 05:30

Emma

Sport
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Amalie Iuel deler om tilværelsen etter å ha blitt mamma.

Det var den 6. september at Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal delte at de hadde blitt foreldre.

Det delte de ved et instagram innlegg, på deres egene instagram profiler.

– Velkommen til denne verdenen, Storm. Mor hviler etter noen tøffe dager på sykehuset. Far er veldig, veldig stolt. Storm er naturligvis den vakreste tingen vi har sett, skrev paret på Instagram.

Artikkelen fortsetter under.

Hekkeløperen har nå begynt å rette fokus mot OL i Paris neste år.

I et intervju med TV2 forteller hun om den nye perioden som mamma.

– Det har vært helt fantastisk, det er en helt ny tilværelse. Jeg elsker det så langt. Vi har virkelig vært i babyboblen de siste ukene. Jeg prøver bare nyte hvert eneste øyeblikk. Det er skikkelig koselig, sier Iuel.

Friidrettsstjernen opplyser at hun ikke er helt tilbake i trening igjen.

– Jeg har fått streng beskejd av Leif Olav (trener) at jeg ikke får lov til å komme tilbake på trening før jeg er hundre prosent.

Iuel utdyper:

– Det er fort gjort med litt «setbacks» og sånne ting hvis man starter for tidlig. Enn så lenge må jeg holde meg litt i ro og begynne veldig, veldig sakte.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.