FC Barcelona kansellerer på kamp grunn av magesyke

23/07/2023 23:30

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Treningskampen mellom FC Barcelona og Juventus ble avlyst på grunn av magesyke i den spanske klubben.

Lørdag skulle de store fotballklubbene FC Barcelona fra Spania og Juventus fra Italia ha underholdt et stort amerikansk publikum på Levi's Stadium i Santa Clara, USA.

Men det blir det ikke noe av, for FC Barcelona har blitt tvunget til å avlyse på selve kampdagen.

Årsaken er at klubben ikke kan stille med nok spillere fordi en stor del av Barcelona-troppen har vært rammet av en mageinfeksjon.

Dermed vil ikke kampen, som kunne ha trukket til seg nesten 70.000 mennesker, spilles på Levi's Stadium, som vanligvis er hjemmebane for NFL-laget San Francisco 49ers.

– Det er et hardt slag. Jeg håper spillerne kommer seg snart, sier FC Barcelona-president Joan Laporta i en melding på klubbens Twitter-profil.

FC Barcelona har blant andre danske Andreas Christensen, toppscorer Robert Lewandowski og nykommer Ilkay Gündogan på turen til USA.

FC Barcelona skal etter planen møte Englands Arsenal onsdag i nok en testkamp, ​​og lørdag møter Barcelona erkerivalen Real Madrid.

Kampen mellom Barcelona og Juventus skal ha vært den første av åtte i den såkalte Soccer Champions Tour, hvor seks europeiske toppklubber spiller kamper mot hverandre.

De to siste klubbene er italienske AC Milan og engelske Manchester United.

Juventus møter AC Milan på et italiensk toppmøte torsdag.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.