For første gang siden januar: Fantastisk Mikkel Hansen-nyhet

16/10/2023 08:00

Sofie

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Håndballlegenden er fit for fight igjen.

Håndballstjernen Mikkel Hansen har vært et stort og bekymringsfullt spørsmålstegn for håndballfans verden over siden VM-seieren i januar.

Etter seieren i Sverige og nok en gullmedalje rundt halsen, kom sjokkmeldingen om at Hansen måtte sykmelde seg med stress: en sykdom det tok flere måneder å overvinne, og små skritt tilbake på håndballbanen måtte tas.

Det måtte gå flere måneder før Hansen kunne returnere solid til sin trofaste håndballklubb Aalborg Håndbold.

Og nå kom dagen fansen hadde håpet skulle skje Mikkel Hansen er endelig tilbake på det danske håndballlandslaget. DHF publiserer dette på sine nettsider.

Det er avslørt da landslagstrener Nicolai Jacobsen offentliggjorde troppen til Golden League-kampene mot Norge, Holland og Spania i november, hvor Hansens navn var å finne blant landslagskameratene.

I tillegg er også Hans Lindberg og Michael Damgaard tilbake i landslagstrøya.

– Vi er selvfølgelig glade for at en av våre viktigste spillere igjen er tilgjengelig for landslaget. Vi gleder oss til å se Mikkel tilbake i den rød-hvite trøya, sier Nikolaj Jacobsen, som også gleder seg til å ha Lindberg og Damgaard tilbake.

– Hans er vanskelig å komme utenom. Han gjør det bare bra og leverer som alltid på et virkelig stabilt og høyt nivå, og Michael har hatt en god sesong i Magdeburg.

Han er alltid spennende fordi han kan gjøre noe ekstraordinært, sier landslagstreneren til DHFs nettsider. Danmarks første kamp blir mot Norge 2. november.