Fotballstjernens familien er rystet: Tyver stjal smykker for flere millioner

30/12/2023 08:00

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hele familien er rystet.

Jack Grealish spilte mot Everton om kvelden 27. desember, og hele familien hans hadde slått seg ned foran fjernsynet i herskapshuset i Cheshire. 

Men så slo tyvene til, skriver The Sun  og Daily Mail.

– De brøt seg inn i den andre enden av huset mens familien så kampen direkte på TV, sier en kilde nær The Sun til The Sun.

— Ingen ble skadet, men alle er rystet og veldig redde.

Jack Grealish bor med familien sin i et herskapshus i Cheshire verdt 48 millioner kroner, og ifølge kilden er dette årsaken til at ranet ble utført ubemerket.

"Det er en enorm eiendom, så det er forståelig hvorfor ingen hørte noe med det første."

Men familien slo alarm da hundene deres begynte å bjeffe og de kunne høre noen snike seg rundt. 

Ifølge kilden rykket en utrykningsenhet ut umiddelbart med flere politibiler og et helikopter fordi de fryktet det var en gisselsituasjon eller verre. 

Politiet kom ikke frem i tide.

Tyvene skal ha stjålet smykker og klokker til en verdi av cirka én million pund – tilsvarende ca. 12 millioner norske kroner.

Cheshire Police skriver en offentlig melding om at de mottok en telefon om et tyveri 21:50 sent onsdag kveld. De søkte med hunder i nærområdet, men det ble ikke funnet spor etter tyvene. 

Jack Grealish skal ha hastet hjem etter kampen for å passe på familien.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.