Johaug gjør comeback

07/08/2024 10:02

Yvonne

Sport
Foto: Petr Toman / Shutterstock.com
Foto: Petr Toman / Shutterstock.com
I dag kommer beskjeden om Therese Johaugs fremtid

I dag onsdag har Skiforbundet kalt pressen inn til en pressekonferanse med Therese Johaug hvor hun skal fortelle om sine fremtidsplaner. Ifølge TV 2, betyr det at skistjernen vil lansere sitt comeback.

Etter at langrennstjernen offisielt la opp etter OL i 2022, har det vært mange spekulasjoner knyttet til om hun vender tilbake til skisporet og igjen blir en del av landslaget.

Selv har hun flere ganger uttalt at det er fristende delta i VM i Trondheim i 2025.

Ønskes velkommen
"Det ville betydd mye for norsk kvinnelangrenn om Therese kommer tilbake. Med Therese på laget har vi ikke bare en sterk skiløper, men også en god lagvenninne med mye erfaring når det gjelder VM på hjemmebane. Hvis Therese satser mot VM tror jeg alle vet hva hun kan få til, sier Udnes Weng til NRK.

For på slutten av sist vinter gjorte Johaug comeback i langrennsporet da hun overraskende stilte til start ved NM på Lillehammer. Der utklasset hun konkurrentene og vant stort.

Da landslaget ble tatt ut tidligere i vår, lot forbundet en plass stå ledig, i tilfelle Therese Johaug kom til å satse mot VM i 2025. Denne plassen var øremerket henne.