Kjent fotballspiller og kjæresten bundet opp i sitt eget hjem av innbruddstyver

22/07/2023 23:30

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kjente fotballspilleren og kjæresten ble utsatt for vold og innbrudd i sitt eget hjem

Paris Saint-Germain-keeper Gianluigi Donnarumma har hatt en forferdelig start på den kommende sesongen i den franske mesterklubben.

Ifølge mediene RMC og nyhetsbyrået AFP brøt den italienske landslagskeeperen og partneren seg inn i hjemmet deres i Paris natt til fredag.

Ifølge kilder nær politiets etterforskning var Donnarumma og samleren implisert av tyvene som stakk av fra fotballspillerens hjem med store verdier.

Ifølge AFP pådro keeperen seg lettere skader i forbindelse med innbruddet.

Ifølge media er det stjålet gjenstander for 500.000 euro fra Donnarummas hjem.

Målvakten og partneren kom seg løs på et tidspunkt og dro deretter til et hotell, hvor personalet kontaktet politiet. Senere kom Donnarumma og partneren til sykehuset.

Det er ikke første gang en spiller fra den stjernespekkede klubben har hatt innbrudd. Det samme har skjedd med Presnel Kimpembe, Marquinhos, Thiago Silva, Angel Di Maria, Dani Alves, Eric Choupo-Moting, Sergio Rico og Mauro Icardi mens de spilte for PSG.

Paris Saint-Germain starter den nye sesongen senere fredag ​​med treningskamp mot Le Havre.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.