Legende kritiserer Gidsel: "Den lille musen ødela kampen"

20/01/2023 18:41

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den tidligere håndball legenden er misfornøyd med Mathias Gidsel etter en hendelse i torsdagens VM-kamp mellem Danmark og Kroatia.

Mathias Gidsel ble hardt rammet i torsdagens VM-kamp mot Kroatia. Og spesielt én episode har fått mye oppmerksomhet dagen etter.

Etter 11 minutter av kampen ble Mathias Gidsel truffet med en knyttneve i nedre del av nakken, og dansken ble liggende på gulvet. Knyttneven kom fra den kroatiske stjernen Domagoj Duvnjak, som raskt forsøkte å be dansken om unnskyldning.

Men da Duvnjak holdt ut hånden for å be om unnskyldning, nektet Gidsel å godta det.

Dansken selv snakket om hendelsen torsdag, men nå har den montenegrinske legenden og nåværende iranske treneren, Veselin Vujović, blandet seg inn. Og han er på ingen måte fornøyd med Gidsel sin oppførsel.

– Den lille musa ødela kampen for meg. Du får en hånd ut av Domagoj Duvnjak, en av de største i historien, og du, du stakkars lille, vil ikke godta unnskyldningen hans. Jeg bryr meg ikke om hva slags spiller han er, og at han har vært MVP her og der. Den musen vil aldri nå Duvnjaks skygge, skriver Vujovic i en spalte i kroatiske medier Index.hr

Den tidligere stjernen utdyper og understreker at håndball er en kontaktsport, og derfor bør Gidsel ta imot Duvnjaks hånd.

Så fortsetter han den harde kritikken.

- Skam deg, umodene Gidsel. Du trenger bare ikke å vaske hånden din i en måned når Duvnjak når ut til deg. Jeg kan forstå det bedre hvis det var en av mine iranske spillere som satte taklingen, men han oppførte seg slik mot en av legendene i håndball.

Etter kampen ble Mathias Gidsel spurt om den spesielle episoden av kampen.

Han forklarte hvorfor han nektet å gi hånden til den kroatiske stjernen.

– Jeg synes ikke han fortjente en hånd rett i sekundene etter. Jeg har prøvd å spille mot ham noen ganger. Jeg opplevde det samme med Füchse Berlin, hvor han gikk meg.

Etter kampen kan vi se hverandre i øynene, og jeg kan gi ham en vennlig shout-out og si at jeg ser frem til å se ham i Kiel igjen i nær fremtid. Jeg håper det ikke blir med en sammenknyttet hånd da, sier Gidsel til TV 2 SPORT.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.