Mikkel Hansen med overraskende uttalelse: «Stopper mens leken er god»

06/01/2024 12:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Mikkel Hansen skal fortsatt delta i det kommende EM.

Den erfarne håndballstjernen Mikkel Hansen er på tampen av sin tjuende finalerunde med det danske landslaget når EM i Tyskland starter 10. januar.

Til tross for suksessen på banen, innrømmer Aalborg-håndballspilleren at tankene om en mulig landslagspensjon har funnet veien til hodet hans.

Det skriver DR.

I et intervju med DR Sporten reflekterer den 36 år gamle idrettsutøveren åpent over utfordringene med å slutte på toppen av karrieren. Han reflekterer i intervjuet over hvor lenge han kan opprettholde sitt høye nivå og om motivasjonen og engasjementet forblir intakt. Til tross for disse betraktningene er han imidlertid fast bestemt på å "stoppe mens spillet er bra."

På spørsmål om det kommende EM kan bli hans siste, svarer Hansen: – Det kan det nok bli. Han avslører imidlertid at han ennå ikke har konkrete planer om en landslagsstopp. EM i 2026 og det kommende OL i Paris samt VM i Danmark i 2025 er alle potensielle turneringer der Hansen fortsatt kan bidra, men han lar spørsmålet om sin fremtid på landslaget stå ubesvart.

Med 255 landskamper og flere mesterskapstitler har Mikkel Hansen allerede satt sitt preg på dansk håndballhistorie. Selv om tankene om en nært forestående pensjonisttilværelse begynner å spire, er han fast bestemt på å bidra til laget under EM i Tyskland. Han understreker at han fortsatt føler han har noe å tilføre laget og ser frem til å representere landet sitt igjen.

Før EM-turneringen starter deltar Norge, Danmark, Egypt og Nederland i testkamper i en Golden League-turnering på dansk jord.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.