Narve Gilje Nordås' ekstreme valg: Kaster ut kjæresten

09/05/2024 17:00

Emma

Sport
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Det norske OL-håpet overlater ingenting til tilfeldighetene i jakten på OL-suksess - det går nå på bekostning av kjæresten.

Toppidrettsutøvere strekker seg ofte langt for å optimalisere på så mange parametere som mulig i de avgjørende forberedelsene til en stor turnering.

Det gjelder også for norske Narve Gilje Nordås, som har valgt å gå så langt som å kaste sin bedre halvdel ut av leiligheten.

Det sier han til NRK.

– Man må finne et annet sted å bo. For eksempel Trondheim. Det kan ikke være her i distriktet, for jeg kan ikke fristes av å se deg, sa den norske løperen.

Og han er alvorlig. Kjæresten er faktisk kastet ut.

– Ja, hun må forlate landet hvis det er det som skal til, la han til.

Kjæresten, Oda Andersen Lundeby, er imidlertid med på samboerens ekstreme forberedelser til OL.

Hun både forstår og aksepterer at hun må holde seg vekk, sier hun til mediene.

Narve Gilje Nordås har både håp og forventninger om å løpe med om medaljer på 1500-meter distansen i Paris til sommer.

I fjor tok han bronse i VM på distansen.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.