Norske kommentatorer i eufori: - Er det mulig?

21/07/2023 11:30

Emma

Sport
Foto: TV2
Foto: TV2
Det var mye nervøsitet da etappe 18 skulle avgjøres.

De fleste Tour de France-seere husker nok videoer av ville norske kommentatorer som roper Thor Hushovd, Edvald Boasson Hagen, Kurt Asle Arvesen eller Alexander Kristoff over målstreken.

Det er tre år siden Norge sist tok etappeseier i verdens største etapperitt, men torsdag mente de en stund at tiden for en ny triumf var riktig. I hvert fall hvis man ser og hører kommentatorene Christian Paasche og Thor Hushovd i TV 2s kommentatorboks.

- Jonas Abrahamsen, du kan ta den! Kom igjen! Kom igjen! Det går...

Christian Paasche rakk ikke å fullføre setningen før en rask danske slukket det norske håpet og vant etappe 18:

- Neeeej, neeeej, Kasper Asgreen...

Hushovd dypt imponert

27 år gamle Abrahamsen måtte nøye seg med tredjeplass.

Dette er imidlertid nok til å imponere historiens beste norske syklist, Thor Hushovd, som er ekspert for TV 2.

- Er det mulig? Det er helt sinnssykt. Abrahamsen slutter aldri med å imponere. Jeg er veldig imponert, sier Hushovd.

Foto: TV2

Jonas Abrahamsens norske Uno-X-lag er med i Tour de France for første gang, og før Abrahamsens tredjeplass hadde det norske laget kjørt seg inn til fem topp-ti-plasseringer.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.