Sprudlende Mathias Gidsel avslører: Alt var avtalt

19/01/2024 06:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Nå avslører han at alt var avtalt.

Hele salen lo fire ganger på rad.

For her scoret en sprudlende Mathias Gidsel i et helt tomt mål og fikk håndballfesten i München til å eksplodere i andre omgang.

Portugal, som ble beseiret 37-27, gikk rett i den danske fellen i sin sju-mot-seks-kamp, der danskene hadde en veldig klar plan.

Rask midt, rask Gidsel.

– Det var en god kamp til slutt. Det var en klar plan. Og en veldig enkel oppgave fordi Niklas (Landin) ikke bare er den beste keeperen i verden, han er også en av de beste til å kaste den opp til midten.

– Og det må ha vært irriterende for Portugal å kjempe i sju mot seks, og så løper en liten danske opp og skyter den i tomt mål, jubler Gidsel og legger til med et smil:

– Det var fint at de gikk inn og at jeg ikke brant på tomt mål.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.