Selv om mange mennesker ikke kan få nok av ost, innser folk først nå den "grufulle" sannheten om hvor parmesan kommer fra.
Den harde osten er en favoritt blant matelskere over hele verden.
På Twitter skrev brukeren @dtheebae at de nettopp hadde oppdaget prosessen for å lage den italienske osten - og det er ikke så enkelt som man skulle tro.
En bruker skrev: "Wow, det har jeg aldri hørt! Meieri er virkelig skummelt."
«Ikke rart det lukter slik», skrev en annen.
Parmesan, sammen med andre oster som gorgonzola og camembert, bruker et enzym kalt løpe.
Osteløpe er en blanding av enzymer fra løpemagen - altså den siste delen av drøvtyggernes firedelte mage.
Det er i denne delen kalven produserer fordøyelsesvæsker.
Næringsmiddelkandidat Ragnhild Nordbø jobber som ostefaglig rådgiver for småskala ysterier, og driver en gård med ysteri i Trøndelag. Det skriver Dinside.
Hun mener det er bra for forbrukerne å bli informert om hva ordene i ingrendiens listen faktisk betyr.
- Det er meningen at det skal være enkelt for forbrukere å velge et vegetarisk alternativ, men da må de vite hva som menes med de ulike ordene.
Hvis du sjekker ingrediensene, vil du raskt legge merke til at ordet "osteløpe" er en hyppig gjenganger.