En østerriksk familie var på ferie i Italia på øya Pantelleria, en liten øy utenfor kysten av Sicilia.
Den lille familien, som består av mor, far og to jenter, var i løpet av ferien en tur forbi den vulkanske innsjøen Specchio di Venere, hvor de alle var ute og svømte.
Deretter viste det seg at det hadde noen uheldige og uheldige konsekvenser for den 11 år gamle jenta.
To dager etter å ha svømt i den vulkanske innsjøen, begynte hun å oppleve en brennende smerte mellom beina.
Det skriver Dagbladet ifølge Ekstra Bladet, med henvisning til en rapport publisert i Journal of Medical Case Reports. Denne rapporten ble forfattet av to leger fra Auckland University i New Zealand og Salzburg University i Østerrike.
I rapporten skriver de to legene at det er mistanke om at det er svømmingen i den italienske innsjøen som har vært grunnen til at jenta plutselig fikk smerter mellom beina.
I løpet av ferien i Italia tok foreldrene henne med til legen, hvor den 11 år gamle jenta ble foreskrevet en krem mot soppinfeksjon.
Da foreldrene innså at den foreskrevne kremen ikke kunne gjøre noe med jentas smerte, bestemte de seg for å se sin egen lege da de kom tilbake til Østerrike.
Foreldrene ble veldig overrasket da de fikk vite at den lille jenta deres sviktet noe helt uventet. Hun hadde blitt smittet med venereal sykdom gonoré, som er en seksuelt overførbar sykdom.
Deretter ble resten av familien også testet, men det viste seg at ingen av dem hadde gonoré, foruten den 11 år gamle datteren.
Da den 11 år gamle jenta nektet legen at hun hadde vært seksuelt aktiv, ga det opphav til legens underverk. Legen kunne ikke finne ut hvordan hun hadde blitt smittet med sykdommen.
I den nevnte rapporten skriver de to legene at jenta sannsynligvis var smittet da hun svømte rundt i vannet i Specchio di Venere.
De to legene som skrev rapporten sa at andre barn hadde blitt innlagt med gonoré etter å ha dusjet sammen.
"Rapporten vår bidrar til å illustrere at den svært uvanlige diagnosen hos et barn kan være et resultat av en ikke-seksuell overføring av infeksjonen, og at forurensede, varme bassenger er en svært sjelden kilde til infeksjonen som bør vurderes", heter det i rapporten.