Gabon har gjenåpnet sine grenser lørdag, kunngjorde en talsmann for landets hær. Det kommer tre dager etter at president Ali Bongo ble avsatt i et militærkupp.
Samtidig lover general Brice Oligui Nguema, som er utnevnt til det vestafrikanske landets nye leder, at han vil gjøre statsinstitusjonene mer demokratiske.
Akkurat nå er store deler av statsapparatet lagt ned. Men det er midlertidig, sier generalen på statlig fjernsyn.
– Tanken er å omorganisere dem for å gjøre dem mer demokratiske, sier Nguema.
Han nevner imidlertid ikke spesifikt hva han vil gjøre, og han nevner heller ikke når det skal holdes valg igjen.
Fredag varslet kuppmakerne at de ikke vil haste gjennom et nyvalg.
De nye herskerne er under internasjonalt press for å gjenopprette sivilt styre.
Den afrikanske union (AU) har suspendert Gabons medlemskap og fordømt kuppet.
Lørdag ble Gabons land-, sjø- og luftgrenser gjenåpnet etter å ha vært stengt siden militæret tok makten.
Ifølge hærens talsmann er dette gjort for å «opprettholde respekten for rettssystemet, gode forhold til våre naboer og alle verdens stater».
Han legger til, ifølge nyhetsbyrået Reuters, at den nye administrasjonen vil overholde sine «internasjonale forpliktelser».
Kuppet fant sted onsdag da en gruppe offiserer - ledet av general Nguema - kunngjorde på statlig fjernsyn at de hadde avsatt president Ali Bongo og satt ham i husarrest.
Fire dager før hadde Bongo blitt gjenvalgt for en tredje periode. Men ifølge kuppmakerne var det basert på forfalskede valgresultater.
General Nguema er utnevnt til ny statsoverhode. Han forventes å bli offisielt tatt i ed som president ved en seremoni på mandag.
Det er det åttende militærkuppet som Vest- og Sentral-Afrika har opplevd på bare tre år.
Spesielt i Vesten er det bekymring for at militæret i flere afrikanske land vil bli inspirert til å ta makten og at det vil tære på den demokratiske fremgangen som har funnet sted de siste tiårene.