Den velorganiserte tobarnsmoren Elise har skapt en heftig debatt etter at hun avslørte hvordan hun lager en fem ukers matpakke på fem minutter.
På en australsk Facebook-gruppe forklarer Elise at hun lager et stort parti med 27 smørbrød som barnet hennes kan ta med på skolen. At hun slipper å smøre matpakker hver morgen frigjør tid om morgenen, da stressnivået ofte er ekstra høyt i barnefamilier.
Hun legger smørbrødene i fryseren og lar dem tine over natten. Før barnet går på skolen, legger hun smørbrødet i matboksen.
Men hennes tidsbesparende grep har fått hundrevis av foreldre til å reagere. Mange synes brødet blir mykt etter å ha vært frosset, og mange synes det må smake litt rart.
"Bare for å være tydelig, forventer jeg ikke at barnet mitt skal spise myke smørbrød. De tiner godt over natten. Jeg forventer heller ikke at barnet mitt skal spise frosne smørbrød. De tinte kvelden før," sa Elise til de mange skeptikerne i kommentarfeltet.
Hun delte også et bilde som viser en rekke stablede smørbrød, pakket inn i plastfolie og klar til å bli satt i fryseren.
I kommentarfeltet sier Elise at nøkkelen til å hindre at brød blir mykt er å bruke mat med lavt vanninnhold, noe som betyr at salat og agurk bør unngås.
- Vi legger til alle disse tingene om morgenen. La smørbrødet tine over natten på benken og tilsett salaten i smørbrødet om morgenen, skriver hun.
Det er også barnet som må velge pålegg selv. Og corned beef, kaldstekt lam, posjert kylling og ost er tilgjengelig i matboksene.
Mens mange har vært opptatt av kvaliteten på maten, har andre testet tipset til Elise og bekreftet at det fungerer bra. Atter andre sier at foreldrene deres pleide å gjøre det samme da de var barn.
"Faren min var alenefar og oppdro tre barn mens han jobbet fulltid. Det gjorde han alltid på søndagskveldene. Vi har aldri klaget og det har alltid smakt godt," sier en kvinne.