Et par som var ledere for menneskehandel og moderne slaverioperasjon har vært fengslet i totalt 25 år.
Men det er det Bristol-baserte fengselslignende helveteshullet der de tvang 10 uskyldige mennesker til å leve som har sendt sjokkbølger rundt om i verden.
Maros Tancos og Joanna Gomulska, begge 46 år gamle, hadde folk fra Slovakia som jobbet i sentrums bilvask.
De lokket sine ofre med et løfte om mat, transport og et hjem, samt et ‘bedre liv’ i Storbritannia.
Men da folk kom, var situasjonen veldig annerledes.
Ekteparet ville beholde halvparten av lønnen folket tjente, mens den andre halvparten gikk til mat og levekostnader. Videre ble ‘slavene’ tvunget til å leve i dyp elendighet mens de jobbet gratis.
Ved ankomst fikk de også fjernet legitimasjon og kommunikasjonsutstyr, og paret ga det bare tilbake når det var nødvendig for forsikrings- eller bankkontoformål.
Folk ble tvunget til å bo i det som ser ut som et lite ombygd tak med tre dobbeltsenger, ingen lagring og graffiti på veggene.
De ble også tvunget til å sove på skitne og sengetøy. Et annet rom hadde noen like skitne køyesenger i seg, mens kjøkkenet så ut som noe fra en skrekkfilm.
En beboer beskrev det som ‘inngangsporten til helvete’.
Et bilde fra den britiske kriminaltjenesten viste en fettfylt gammeldags komfyr og ovn, mens utsiden av bygningen ikke ville se malplassert ut i en zombieapokalypsefilm.
Foto: National Crime Agency
Etter å ha fullført et skift på den billige bilvasken, ble de deretter sendt ut på kveldsjobber for å fange kyllinger, pakke melk eller sortere pakker.
NCA-etterforskere fant ut at Tancos og Gomulska ikke klarte å betale minimum £923.835 i lønn, og de overførte også rundt £300.000 fra ofrenes kontoer opptjent mens de jobbet i andre jobber.
Paret brukte pengene på levekostnader, gambling på nettet eller på kasinoer og på brukte biler. Ofrene sa at mannen var voldelig mot dem, og noen beskrev å være truet eller slått.
– Etterforskningen har satt disse to grusomme overgriperne bak lås og slå i lang tid. Tancos og Gomulskas sårbare ofre ble holdt som fanger og behandlet med fullstendig forakt til tross for løfter om et bedre liv i Storbritannia, sier avdelingsleder Colin Williams i Kirkens Nødhjelp.