Hvis du har bestemt deg for å spise morkaken din, som noen kvinner gjør, kan du like godt lage litt ekstra ut av det.
Og det var akkurat det 27 år gamle Ketrina Hill gjorde etter å ha født sitt andre barn. Og første, for den saks skyld.
Etter fødselen av sitt andre barn sørget Ketrina for å bringe morkaken hjem, og måtte også lage mat!
Hvordan det føles å stå og peke på noe som pleide å være inne i din egen kropp er vanskelig å forestille seg, men i det minste vet Ketrina det nå.
På Instagram har den 27 år gamle moren laget en profil for seg selv og sine barn, der hun i en kort bildeserie viser prosessen, fra en stor klump morkake på et skjærebrett, til de små bitene av langbrent 'kjøtt' som ender opp i burritoen.
Etter den første fødselen var det en morkake chili con carne som Ketrina fyrte opp. Hun forklarer grunnen til at morkaken skal være forberedt og spist, er at hun føler seg mye raskere på beina igjen etter fødselen – hun har forklart dette til britiske medier Metro.
Overfor de samme mediene svarer Ketrina Hill på spørsmålet mange må stå igjen med etter en slik historie – "Hvordan smaker morkaken?"
Hun sier det er vanskelig å forklare, men at morkaken best beskrives som en veldig jernholdig biff.