Uansett, Posh og Becks - som har vært sammen i over 20 år nå - deler fire barn sammen, Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper.
Kjendisparet som møttes første gang i 1997, er still going strong til tross for fortellingen om at kjente personer bare dater/gifter seg i korte perioder.
Vel, når han snakket på River Cafe Table 4-podcasten tidligere i år, tok fotballikonet på seg å avsløre at Victoria har spist det samme måltidet det siste kvart århundre.
"Jeg blir ganske emosjonell om mat og vin, når jeg spiser noe godt vil jeg at alle skal prøve det," forklarte han. "Dessverre er jeg gift med en som har spist det samme de siste 25 årene.
"Siden jeg møtte henne spiser hun bare grillet fisk, dampede grønnsaker, det vil hun svært sjelden avvike fra." Jeg mener, fra et rent helsesynspunkt er det vanskelig å argumentere mot det.
46-åringen fortsatte: "Den eneste gangen hun sannsynligvis noen gang har delt noe som har vært på tallerkenen min, var faktisk da hun var gravid med Harper, og det var det mest fantastiske.
"Det var en av favorittkveldene mine. Jeg kan ikke huske hva det var, men jeg vet at hun ikke har spist det siden."
Til tross for deres forskjellige dietter, sier Beckham at han absolutt får mest mulig ut av sin alenetid.
Han husket: "Ganske nylig var jeg isolert i fem dager fordi jeg nettopp hadde vært i Italia, så jeg kom tilbake og på en av de siste dagene hadde Victorias foreldre en fest, og jeg kunne faktisk ikke gå på den. Så alle var ut av huset og jeg elsket det i all hemmelighet.
"Jeg hadde bokstavelig talt to av de mest fantastiske kjøttstykkene. Det ene var et T-bein og jeg hadde litt engelsk wagyu, jeg helte ett glass av den mest fantastiske rødvinen som jeg unnet meg selv fordi jeg gledet meg til å ser på fotball på ettermiddagen på egenhånd. Så jeg satte opp grillen."
Han fortsatte: "Jeg tror det ikke er noe bedre enn når du har tid til å få alt riktig. "Jeg hadde en fin tomat- og sjalottløksalat og kjøttet og et glass vin, og det var det mest fantastiske måltidet jeg har hatt på lenge. Det er mine mest fantastiske ettermiddager og kvelder.
"Wagyuen var ganske tykk og jeg liker ikke å skryte, men den ble perfekt tilberedt. "Jeg la den på grillen og stekte den i seks eller syv minutter på hver side, litt salt og litt pepper.
"Jeg liker kjøttet mitt sjeldent, middels på trykk, men mer sjeldent og det ble perfekt. Og det var bare meg i huset, så jeg spiste alt."