Det er YouTube-brukeren ochikeron som har lagt ut videoen.
Du trenger:
3 egg
120 gram hvit sjokolade
120 gram naturlig smøreost
Slik gjør du det:
Slå på ovnen på 170 grader.
Del eggene i eggeplommer og hvite. Pisk hvitene til de er stive.
Smelt sjokoladen over vannbad. Når den er helt smeltet tilsetter du smøreosten mens den fortsatt er i vannbadet.
Ta bollen ut av vannbadet og rør inn eggeplommene.
Tilsett en tredjedel av de stive eggehvitene og vend dem inn i røren. Når deigen er jevn tilsetter du resten av hviten halvparten om gangen.
Fordel olje på bakepapir og ha det i en form. Hell i røren og bank pannen forsiktig mot bordet noen ganger for å fjerne eventuelle luftbobler.
Kaken skal stekes i ovnen i tre omganger ved forskjellige temperaturer.
Første 15 minutter ved 170 grader.
Deretter 15 minutter ved 160 grader.
Slå til slutt av ovnen og la den fortsette å steke i ytterligere 15 minutter i ettervarmen.
Dryss melis på toppen før servering.
God appetitt.
Se videoen nedenfor.