Trist beskjed: 'Jakten på kjærligheten'-Erlend deler ærlige ord om forholdet

19/10/2023 13:12

Sofie

Nyheter
Foto: TV2/NTB
Foto: TV2/NTB
Nå deler han ærlige ord.

Denne sesongen av «Jakten på kjærligheten» er nå over, men hvordan gikk det egentlig med kjærligheten til de fire bøndene?

Det er snart tre måneder siden TV-programmet ble avsluttet, og i går kunne vi avsløre at en av bøndene var i forhold etter filmingen.

I det siste sendingen inviterte Jan Thomas alle fire bøndene til et møte for å høre alle hemmelighetene og fremfor alt for å finne ut hvordan kjærligheten deres gikk i dag.

Bonde Sigrid Tolsby har avslørt at hun fant kjærligheten med Ben Frogner på TV.

Økobonde Erlend Christoffersen (40) kunne derimot dele andre nyheter på programmet.

Han sto med frier, Vera Movik Masternes (27), men så innrømmet bonden at interessen hadde avtatt.

Erlend utdyper sitt valg for TV 2.

– Både fokus og interesse falt da jeg kom ut av reality-bobla. Vi har hatt sporadisk kontakt per telefon og melding i perioden «Jakten» ble vist på TV, sier han.

40-åringen sier han er glad for at han deltok og lærte mye om seg selv, men kunne aldri sett for seg å delta igjen.

Så innrømmer han at han er singel.

27 år gamle Vera syntes det var litt trist at det ikke ble mer mellom dem, men hun bærer ikke nag, sier hun til TV2.

– Det var Erlend sitt valg at vi ikke skulle ta det videre. Jeg syntes at det var trist der og da at det ikke ble oss, men samtidig er gjensidig innsats viktig for meg, og da jeg ikke så det, så var det også veldig greit for meg å gå videre i livet. Det viktigste er at Erlend følger hjertet sitt og gjør det som føles riktig for ham.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.