Trafikkproblemer etter slåsskamp i tunnel

23/09/2024 07:20

Yvonne

Illustrasjonsbilde: Shutterstock
Illustrasjonsbilde: Shutterstock
Det ble lange køer da to personer plutselig gikk ut av bilen og begynte å slåss inne i tunnelen.

Politiet i Oslo rykket natt til mandag ut til Vålerengatunnelen etter melding om to personer som slåss midt i veibanen i nordgående retning. Slåsskampen skapte farlige situasjoner for de andre bilene og det ble en del køer.

Når man kjører bil i en tunnel så forventer man å se biler, og ikke mennesker som går fritt rundt.

I Norge er det generelt forbudt for fotgjengere å gå inne i tunneler som er beregnet for biltrafikk. Å gå ut av bilen og bevege seg rundt i tunneler disse tunnelene, som for eksempel Vålerengatunnelen, kan være svært farlig på grunn av dårlig belysning, smale veibaner, og høy hastighet på kjøretøyene. Politiet og veimyndighetene kan håndheve disse reglene for å sikre tryggheten til både fotgjengere og bilister.

I forrige uke skapte det overskrifter da et Wolt-bud på elsykkel kjørte gjennom en av tunnelene i Oslo-området. I natt var det to mennesker som slåss i veibanen som skapte trafikk-problemer.

Taxisjåfør og kunde var uenige
"Vi har kontroll på en taxisjåfør og en kunde som har hatt en uoverensstemmelse. Ingen alvorlig skadd, men en av partene har en blodig leppe. Skaper noe begrenset fremkommelighet per nå", opplyster operasjonsleder Gabriel Langfeldt i politiloggen ved 02-tiden natt til mandag.

I en oppdattering skriver politiet at opplysninger fra vitner tyder på at taxisjåføren ble angrepet mens bilen var i bevegelse, og at begge ramlet ut av førerdøren.

Da bilen stanset i tunnelen og partene gikk ut av bilen og begynte å slåss i vegbanen, rullet bilen bakover og traff til slutt tunnelveggen.

Bilen ble så pass skadet at den ikke kunne kjøre videre, og bergingsmannskaper måtte hente den. Tunnelen i nordgående retning var stengt i en periode, noe som skapte en del køer.

Etter en times tid var bilen fjernet og begge de to slåsskjempene var tatt hånd om. Ut over en blodig leppe, var det ikke behov for legetilsyn hos noen av de involverte.

Du kan se hele meldingen fra Oslo-politiet her: