Egg trengs, enten du liker et bløtkokt egg om morgenen eller ønsker å lage en skikkelig omelett med bacon og gressløk som hele familien kan dykke ned i.
Det er imidlertid forskjellige måter å lagre egg på, og selv om egg i Norge vanligvis er nedkjølt, er dette ikke tilfelle hvis du for eksempel drar til Sverige, hvor eggene vises ved normal romtemperatur i svenske supermarkeder og på svenskenes kjøkkenbord.
Så det er mye debatt om egg skal lagres kaldt eller ved romtemperatur - litt som med tomater.
Men hva er den riktige måten å lagre egg på? Det viser seg at du kan gjøre begge deler, men hvis du setter egg i kjøleskapet, bør du aldri sette dem i døren, skriver The Sun.
Selv om det kan være smart å legge eggene i den lille plastholderen som sitter i de fleste kjøleskap og er laget for formålet, vil eggene bli dårlige raskere hvis du legger dem der.
Og det er en veldig spesifikk grunn til dette:
– Det er allment kjent at man ikke skal legge eggene i de små plastholderne i kjøleskapet. Eggholderen er utsatt for store temperaturendringer når døren åpnes og lukkes, noe som får eggene dine til å råtne raskere, sier Vlatka Lake, talsperson for Space Station, et britisk lagringsselskap.
Det er derfor en dårlig idé å plassere eggene i holderen i kjøleskapsdøren, fordi de utsettes for konstante temperaturendringer.
Eggene kan imidlertid stå hvor som helst i kjøleskapet eller til og med i et mørkt skap i stedet.