Når du tenker på Gordon Ramsay, er det vanskelig å ikke tenke på hans butte tone og nådeløse kritikk som han er kjent for å dele ut på forskjellige matlagingsprogrammer.
Det mange glemmer er at bak den røffe fasaden skjuler det seg en perfeksjonistisk kokk.
Gordon Ramsays restauranter har fått flere Michelin-stjerner, og matelskere verden over har stor respekt for ferdighetene hans på et kjøkken.
Slik skriver media Kobieta.
Spesielt kjent eggerøre
Gordon Ramsay er spesielt kjent for sin spesielle versjon av eggerøre.
Han anbefaler fremfor alt at du bruker ferske egg av høyeste kvalitet for å sikre best mulig smak.
Deretter må du ta noen få ingredienser som du ikke nødvendigvis forbinder med eggerøre. Gordon Ramsay bruker smør i stedet for olje, og så bruker han også en hemmelig ingrediens – som ikke er så hemmelig lenger.
Stjernekokken heller fløte i eggene rett før de er ferdige, noe som gir en ekstra kremet og luftig følelse.
Gjør det enkelt
For å unngå at eggerøre blir grynete, er lav varme avgjørende.
Gordon Ramsay er kjent for å skru ned varmen helt og fortsette å røre eggene til eggemassen stivner.
I tillegg bruker han ikke alle slags krydder, men kun salt og pepper.
Hans spesielle type eggerøre er et bevis på at god mat ikke trenger å være komplisert.