Gordon Ramsays triks imponerer: Legg den hemmelige ingrediensen til eggerøre

19/01/2025 20:00

Sofie

LIVSSTIL
Foto: Jaguar PS / Shutterstock.com
Bør du prøve det?

AKKURAT NÅ LESER ANDRE OGSÅ

Når du tenker på Gordon Ramsay, er det vanskelig å ikke tenke på hans butte tone og nådeløse kritikk som han er kjent for å dele ut på forskjellige matlagingsprogrammer.

Det mange glemmer er at bak den røffe fasaden skjuler det seg en perfeksjonistisk kokk.

Gordon Ramsays restauranter har fått flere Michelin-stjerner, og matelskere verden over har stor respekt for ferdighetene hans på et kjøkken.

Slik skriver media Kobieta.

Spesielt kjent eggerøre

Gordon Ramsay er spesielt kjent for sin spesielle versjon av eggerøre.

Han anbefaler fremfor alt at du bruker ferske egg av høyeste kvalitet for å sikre best mulig smak.

Deretter må du ta noen få ingredienser som du ikke nødvendigvis forbinder med eggerøre. Gordon Ramsay bruker smør i stedet for olje, og så bruker han også en hemmelig ingrediens – som ikke er så hemmelig lenger.

Stjernekokken heller fløte i eggene rett før de er ferdige, noe som gir en ekstra kremet og luftig følelse.

Gjør det enkelt

For å unngå at eggerøre blir grynete, er lav varme avgjørende.

Gordon Ramsay er kjent for å skru ned varmen helt og fortsette å røre eggene til eggemassen stivner.

I tillegg bruker han ikke alle slags krydder, men kun salt og pepper.

Hans spesielle type eggerøre er et bevis på at god mat ikke trenger å være komplisert.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Derfor må du aldri drikke vann ombord på et fly Reiseekspert mener at man bør holde seg unna vann på et fly med mindre det er flaskevann.