Hvis det er noe mange nordmenn har til felles – ja, så er det at vi elsker å grille.
Det kan imidlertid hende at du i fremtiden bør bytte ut grillen.
Tidligere kokk til dronning Elizabeth II, Jeff Baker, har delt hvorfor du aldri bør lage pølser på en grill. Han har delt sin metode for å tilberede de 'perfekte' pølsene.
Og vi har gjort det feil i årevis. Jeff forklarte at det er en feil å bruke grillen eller ovnen.
Koking av pølser
Ifølge Jeff Baker bør du alltid koke pølsene hans i en panne – og aldri stikke dem på forhånd. Hvis du gjør det, vil saften renne ut, og etterlate dem tørre.
"Å koke dem i lang tid på lav varme vil koke dem gjennom tilstrekkelig, slik at fettet smelter og karamelliserer i pannen," sier han.
Det skriver Birmingham Mail.
Pølser på grillen
Tradisjonell grilling er «veien til en dårlig pølse», advarte han. I stedet bør du bruke en stekepanne som ikke kleber, satt på lav til middels varme.
"Ved å snu dem regelmessig sikrer du at bangerne får en rik gylden farge," sier han.
Jeff Baker anbefaler 10 til 12 minutter for en tradisjonell tykk pølse, og en teskje ande- eller gåsfett til å steke dem i.