Sommerens beste grilltips: Derfor må du alltid legge en isbit på biffen når du griller

04/08/2024 13:31

Christina Amundsen

MAT
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sensommeren står for tur, men det betyr selvfølgelig også at det fortsatt er er tid igjen til å nyte grillsesongen.

I mange hjem er sommeren synonymt med varme kvelder i hagen og deilig mat som er tilberedt på grillen. 

Nordmenn elsker å grille, uansett om det er porchetta, kylling eller laks - grillen brukes til å lage mye av maten som skal serveres.

Selvfølgelig er det også mange tips og triks som typisk kommer fra de mange grillmesterne. Her er spissen imidlertid noe utypisk, og det kan være grunnen til at den har fløyet under mange grillentusiasters radar. 

Denne vrien brukes faktisk også når det skal lages en veldig populær rett – her snakker vi burgere. 

Man kan imidlertid hevde at det kan være vanskelig å forbedre hamburgere som allerede er smakfulle og saftige. Men med denne burde burgeren din bli enda bedre. 

Og det er til og med veldig enkelt, da du bare må legge en isbit midt på biffen når den kastes på grillen.

Dette er ifølge kjendiskokk Graham Elliot, som mener dette er hemmeligheten som vil sikre at du får smakfulle biffer. 

"Du må bare forberede biffene, så legger du den lille isbiten i midten. Da er du garantert at den ikke blir tørr," sier han til FoxNews.com. 

Den lille isbiten vil med andre ord hjelpe deg med å lage saftige og smakfulle biffer.