I denne oppskriften har vi fylt tortilla med avokado, egg, bacon og ost, og deretter stekt den til perfeksjon.
Ved å steke egget inni tortillalefsen får du en herlig kremaktig og myk eggeplomme som løfter smaken til nye høyder.
Ingredienser:
2 skiver bacon
1 ts smør
1 stk. maistortilla
0,5 stk. avokado i skiver
1 stk. egg
1 ss revet ost
Fremgangsmåte:
1. Fres baconskiver i en varm stekepanne med smør til det er sprøtt. Legg det over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at fettet renner av. Grovhakk baconet.
2. Legg en tortilla i en varm og tørr stekepanne.
3. Legg på avokado langs kantene av den ene halvsiden.
4. Knekk egg og ha på den samme halvsiden (avokadoen hindrer at det renner ut i pannen).
5. Dryss over bacon og ost, og brett den andre halvsiden over.
6. Stek på middels varme i ca. 10 minutter, eller til quesadillaen har en gyllen farge og egget har stivnet.
Quesadillaen er ferdig. Legg den over på en skjærefjøl og skjær den i fire.
Passer veldig godt i matpakken eller som en enkel kvelds- eller lunsjrett.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!