11-åring ble skutt av politiet: Nå forteller han om den grusomme hendelsen

01/06/2023 10:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 11 år gammel gutt som ble skutt av politiet kort tid etter at han ringte dem, nå snakker han ut om hendelsen for første gang.

20. mai ble Aderrien Murry innlagt på sykehus etter hendelsen med politiet i Mississippi, men har siden blitt løslatt.

Moren hans, Nakala Murry, fortalte ABC at hun sov da hun våknet rundt klokken 04.00 av at det banket på vinduet. Murry så datterens far, som tilsynelatende så ganske rasende ut.

"Jeg la merke til at han var litt sint. Og fra å ha vært med ham tidligere, vet jeg den rasende versjonen av ham, hva det kan føre til," sa hun.

Hun ga telefonen sin til Aderrien, og ba ham ringe bestemoren – men 11-åringen gikk imot det rådet og bestemte seg for å ringe 911 i stedet. Det skriver Unilad.

Han ringte etterpå bestemoren sin, som også ringte etter politihjelp når hun ble kjent. Når offiserene hadde ankommet, sa Murry at de ropte til henne for å åpne inngangsdøren med eks-partneren hennes fortsatt stående der.

Etter at Murry hevdet at politiet begynte å sparke ned døren, forlot hun hjemmet sitt da hun plutselig hørte et skudd.

Aderrien falt blødende til bakken, mens den ødelagte mammaen satte press på såret hans. Siden den gang har familien til den unge gutten anlagt et føderalt søksmål mot byen og politiet.

Søksmålet kommer etter at Aderrien åpnet opp om sin forferdelige prøvelse i et intervju med Good Morning America. Mens han reflekterte over hendelsen, sa Aderrien at han "kom ut av rommet slik", da han hadde hendene over hodet i intervjuet med DeMarco Morgan.

"Det føltes som en Taser, som et stort slag mot brystet," la unggutten til. Aderrrien sa at han løp til moren sin etter at han ble skutt.

"Jeg blødde - blødde fra munnen min. Da husket jeg bare at jeg sang en sang," sa han.

På spørsmål om hvilken sang han sang, svarte Aderrrien: "Ingen våpen ble dannet mot meg - fremgang skal." Den spesifikke linjen er en referanse til bibelverset Jesaja 54:17, som lyder:

"Intet våpen som blir laget mot deg skal ha fremgang." Partene som er navngitt i søksmålet er byen Indianola, Indianola politisjef Ronald Sampson og offiserene Greg Capers og John Does.

«Dette er et krav om uaktsomhet og overdreven makt», heter det i klagen. I henhold til ABC News fortsatte det:

"Skadene som ble påført av alle saksøkere kunne vært unngått hvis tiltalte ville ha skaffet seg tilstrekkelig opplæring i hvordan de kan gi riktig hjelp og omsorg.

"Men som et resultat av de saksøkte, bevisst likegyldighet, hensynsløs ignorering og grov uaktsomhet, fikk saksøkerne skader og skader."

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.