16-åring er som sunket i jorden: Situasjonen er bekymringsfull

14/06/2024 08:06

Emma

Nyheter
Foto: Faksimile
Hun ba om en Q-tips og tanntråd før hun la seg. Nå er hun som sunket i jorda.

Den 4. juni forsvant 16 år gamle Le Andra Tristan fra sitt hjem i Dickinson, Texas.

Det skriver flere utenlandske medier.

Moren, Pauline Espinoza, forteller til lokalkanalen KPRC 2 at datteren ba om en Q-tip og tanntråd før hun gikk til sengs. Morgenen etter var Le Andra sporløst borte.

Inne i huset lå mobiltelefon hennes, husnøkkel og førerkort igjen, og ytterdøra var låst. Espinoza uttrykker stor uro over datterens forsvinning.

”Hvis hun hadde dratt frivillig, tror jeg hun ville ha gitt beskjed nå,” sier Espinoza.

En talsperson fra lokalpolitiet beskriver situasjonen som bekymringsfull, men ikke nødvendigvis mistenkelig.

Etterforskerne anser Le Andra som en rømling, til tross for at hun hadde planer om å begynne på universitetskurs og bli sykepleier, ifølge moren. Le Andra hadde nylig fullført videregående skole og var begeistret for framtiden.

Det har ikke vært noen aktivitet på hennes sosiale medier-kontoer. Moren har gått gjennom meldingene på datterens telefon uten å finne noen spor som kan forklare hennes forsvinning eller indikasjoner på at hun planla å dra.

”Jeg vil ha henne tilbake. Hun er en del av meg. Dette er utrolig vanskelig. Jeg venter bare på at telefonen skal ringe,” sier Espinoza.

Etterforskningen fortsetter, og naboer er bedt om å sjekke overvåkingskameraene sine for eventuelle ledetråder fra natten hun forsvant.

I USA blir over 800 000 barn meldt savnet hvert år, noe som tilsvarer mer enn 2000 barn om dagen, ifølge Child Watch of North America (CWNA).

Foto: Faximile