43 år gammel mann omkom i tragisk trafikkulykke

12/12/2022 15:04

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En 43 år gammel mann er omkommet i en tragisk ulykke.

Natt til søndag omkom en 43 år gammel mann i en tragisk ulykke som fant sted på motorveien ved Nørre Alslev på Falster i Danmark.

Ritzau skriver at politiet mottok en melding om at en fotgjenger befant seg på motorveien, og at han hadde blitt truffet av en lastebil i høy hastighet.

Deretter viste det seg at den 43 år gamle mannen som ble påkjørt og drept hadde havnet på motorveien mens han ble fraktet i ambulanse da en voldsulykken fant sted.

Det står i rapporten at ambulansen på et tidspunkt bestemte seg for å trekke inn i nødfeltet, der den sto stille. Mens han var i nødfeltet, valgte mannen å forlate ambulansen og deretter gå ut på veibanen.

Søndag morgen opplyser politisjefen, for det danske politiet, om den voldsomme ulykken som skjedde like etter klokken 01.00.

– Under transport i ambulanse oppsto det en situasjon som gjorde at ambulansen kjørte ut i nødfeltet og stoppet. Deretter forlot mannen ambulansen, sier er tjenestesjefen fra politiet, ifølge Ritzau.

Han forteller også at ambulansen var på vei til sykehuset i Nykøbing Falster da den på et tidspunkt stoppet i nødfeltet. Videre er det opplyst at den 43 år gamle mannen ikke er dansk, men polsk statsborger.

Politiet har ennå ikke informasjon om hva som forårsaket at sjåføren stoppet i nødfeltet i utgangspunktet. Det er heller ikke kjent hvorfor den polske mannen bestemte seg for å forlate ambulansen.

I tillegg opplyses det at det er en utenlandsk lastebil som har vært involvert i dødsulykken og at føreren av lastebilen ikke har blitt skadet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.